TERMENI SI CONDITII


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. benexa.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
Legea 365/2002 privind comertul electronic

benexa.ro, garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul benexa.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului benexa.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea benexa.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul benexa.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Relatia cu clientii pe benexa.ro este oferita de GEM & D Impero shoes SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe benexa.ro sunt produse si comercializare de benexa.ro,. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

benexa.ro foloseste stocul furnizorilor si depinde de resursele oferite de acestia. Desi facem eforturi pentru a oferi informatii corecte nu putem fi raspunzatori pentru intarzieri de livrare din cauze independente de noi.


Produsele comercializate
Produsele comercializate pe site-ul benexa.ro prin intermediu GEM & D IMPERO SHOES SRL nu sunt de natura sa vindece sau sa trateze o boala. Informatiile de pe site cat si beneficiile prezentate ale produselor nu pot fi folosite pentru diagnosticarea unei boli.
Sintagma "medical" sau "medicinal" nu reprezinta sau tine locul unui medic. Orice persoana trebuie sa se asigure ca produsul achizitionat respecta conditiile din activitatea desfasurata.Politica de livrare si returnare

Pentru orice motiv puteti returna fara a va motiva decizia in termen de 15 zile de la preluarea coletului. Va rugam sa ne anuntati in scris prin intermediul paginii de contact sau printr-un email la adresa contact@benexa.ro sau telefonic: 0722158880


Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezinta modificari fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul initial sau nu pot fi puse spre revanzare.

In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate sau intr-o alta cantitate, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Costul returnarii:


Daca doriti returnare prin curier va rugam sa ne anuntati in scris si vom trimite curierul (Cargus) sa preia coletul.

  • Va oferim acest serviciu la un cost de 19.90 ron.ADRESA PENTRU RETUR:
GEM & D Impero shoes SRL,
NR.147,
Santandrei, JUD. BIHOR

 

LIVRARE SI PLATA


Livram prin Curierat rapid - timp de livrare de  24/48 de ore in zilele lucratoare.

Termen de livrare:  Anumite produse pot avea un termen de livrare mai mare respectiv 1-10 zile. benexa.ro foloseste si stocul producatorilor si depinde de resursele oferite de acestia. Desi facem eforturi pentru a oferi informatii corecte nu putem fi raspunzatori pentru intarzieri de livrare din cauze independente de noi.

Taxa pentru livrare prin Curierat Rapid este de 19.90 RON si este gratuita prin aceasta modalitate pentru colete ce depasesc valoarea de 300 ron. Costul este valabil pentru toata tara.

Promotiile la tariful de livrare: se aplica doar daca in momentul efectuarii comenzii a fost o promotie activa pe site, mentionata explicit pe prima pagina a site-ului.

PLATA PRODUSELOR:  


Toate preturile sunt exprimate in Lei.
Toate preturile includ TVA.

Acceptam plati prin: 
Ramburs curier.  Platiti in numerar momentul in care primiti coletul.
Plata cu cardul prin EuPlatesc - Banca Transilvania.