Procesul De Fabricare Al Încălțămintei Benexa

Scris de Dana Taut - Publicat în 09 Februarie, 2024

Benexa - Mai mult decat o pereche de încălțăminte.

Încălțămintea medicală Benexa este mai mult decât un simplu accesoriu vestimentar; este o parte vitală a îngrijirii clientilor din toate domeniile muncii. Procesul de fabricație a încălțămintei medicale implică mai multe etape meticuloase, care asigură confortul, siguranța și durabilitatea produsului final. Vizualizează video-ul atașat sau citește pașii de mai jos pentru a afla cum se fabrică încălțămintea Benexa.

1. Alegerea Pielii

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a încălțămintei medicale, procesul începe cu selectarea celei mai bune piei disponibile. Pielea folosita la incaltamintea Benexa este importată din Italia, recunoscută pentru calitatea și durabilitatea ei.


Aceasta este atent examinată pentru a elimina orice imperfecțiuni sau defecte, asigurându-se că fiecare pereche de încălțăminte va rezista în timp și va oferi suport adecvat.

2. Coaserea Materialelor

După ce pielea a fost selectată și pregătită, urmează etapa coaserii materialelor. Încălțămintea medicală necesită cusături precise și rezistente, care să ofere rezistență sporită și să evite deteriorarea în timp.


Utilizând tehnici avansate de cusut și echipamente specializate, fiecare componentă a încălțămintei este asamblată cu grijă pentru a asigura o structură solidă și durabilă.

3. Adăugarea detaliilor

Detaliile sunt ceea ce transformă încălțămintea medicală într-o piesă funcțională și estetică. În această etapă, sunt adăugate elemente precum tălpile antiderapante, căptușeala interioară moale și confortabilă, precum și orice alte caracteristici speciale cerute de specificul încălțămintei medicale respective.


Fiecare detaliu este atent integrat în designul general al încălțămintei, luând în considerare atât aspectele practice, cât și cele estetice.

”Am cumparat acum 2 ani pantofii SOFIA. De la prima incaltare nici nu am stiut ca am ceva in picioare. I-am purtat in toate anotimpurile. Sunt foarte comozi si vara si iarna. Multumesc BENEXA!!!

Sunt foarte buni inca, arata foarte bine, nu se cunoaste ca ii port de 2 ani.”

Elena O.

Recenzie Verificată

4. Inspecția finală

Înainte de finalizarea procesului de fabricație, fiecare pereche de încălțăminte medicală este supusă unei inspecții finale riguroase.


Specialiștii examinează atent fiecare detaliu al încălțămintei pentru a se asigura că nu există defecte sau imperfecțiuni care ar putea afecta calitatea sau siguranța produsului final.


Această etapă este crucială pentru a asigura că fiecare pereche de încălțăminte medicală îndeplinește standardele ridicate de calitate și durabilitate impuse de industrie.

5. Perechea este gata de livrare!

Produsul final este apoi ambalat și pregătit pentru livrare către persoanele care necesită încălțăminte medicală de înaltă calitate.

Pantofi Medicali Sofia - Bordeaux

279,90 lei

Oferta expiră în


00Ore
00Minute
00Secunde
279,90 lei
  • Primul Schimb Gratuit

  • Cusuți Manual În România

  • Extrem De Confortabili

  • Branț Ortopedic Detașabil

  • Primul Schimb Gratuit

  • Cusuți Manual În România

  • Extrem De Confortabili

  • Branț Ortopedic Detașabil

Comenzi telefonice: 0722158880

914+ Recenzii Verificate

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

La un preț special și spune la revedere durerilor de picioare! 

🚚 LIVRARE GRATUITA PESTE 300 RON

14 Zile Drept De Retur

Livrare În 2-5 Zile

Extrem De Confortabili

RECENZII PRELUATE DE PE SITE

Foarte confortabili

I-am comandat mamei o pereche, iar masura i s-a potrivit perfect.

Cristina D.

Comode ca opincile

Se spune ca opincile sunt cele mai comode incaltari.

Va spun eu acum ca am primit pantofii acestia minunati...ei sunt cei mai comozi ! Recomand cu mult drag, multumesc Benexa !👋💕

Sidonia T.

Ii ador

I-am luat pentru că stau mult în picioare și mă dor picioarele.De când îi port, mă simt mult mai bine.Sunt foarte confortabili, rămân client fidel.

Gabriela S.

Despre Dana, autorul articolului

”Benexa este încălțămintea care respectă picioarele noastre și lumea în care se mișcă. Respectă-te cu Benexa!”

Dana este administratorul Benexa și persoana care a făcut comercializarea încălțămintei Benexa în România posibilă. Are o experiență de peste 30 de ani în confecționarea de încălțăminte. De asemenea, și ea se confruntă cu durerea cauzată de monturi.


După ce a colaborat cu numeroase firme de încălțăminte ortopedică, a descoperit calitatea Benexa. Atunci a decis că toate persoanele ar trebui sa beneficieze de o încălțăminte premium, cu o calitate superioară celor aflate momentan pe piața autohtonă. Află mai multe despre misiunea Benexa.

”Anii de experiență fac posibilă ușurința de a recunoaște pielea și materialele de calitate, de a ști cum trebuie să confecționezi încălțămintea, și de a stabili un proces tehnologic adecvat. O încălțăminte bună trebuie să conțină acești factori.” - Dana