Ghid Mărimi

Papuci și Saboți Medicali Femei

Pantofi și Ghete Medicale Femei

Saboți Cu Platformă Femei

Saboți Medicali Bărbați

Întrebări Frecvente

Am picior lat. Ce încălțăminte mi se potrivește?

Dacă lărgimea piciorului este mai mare decât mărimea din ghidul produsului dorit după măsuratoare, vă recomandăm sa alegeți încălțăminte care are în componența sa material elasticizat, precum Georgia, Ginevra, Isabella sau Gia. Materialul elasticizat este mai flexibil decât pielea, și se mulează pe forma piciorului mai ușor.

Am picior îngust/normal. Ce încălțăminte mi se potrivește?

Dacă lărgimea piciorului este mai mică decât mărimea din ghidul produsului dorit după măsuratoare, vă recomandăm sa alegeți încălțăminte precum mocasinii medicali sau produsele din piele naturală.  Chiar dacă încălțămintea este concepută pentru picior lat, majoritatea modelelor se potrivesc și unui picior îngust/normal ca lărgime.

Ce înălțime are platforma încălțămintei?

Platforma are o înălțime de 6cm la baza calcâiului, si 2,5cm la zona degetelor. Pentru celelalte modele, talpa are o înălțime între 2,5cm și 3cm la cel mai înalt punct.

Ce fac dacă un produs nu mi se potrivește?

Dacă produsul cumpărat nu este pe marimea dumneavoastră sau nu vă satisface, aveți termen de 14 zile să îl returnați în ambalajul intact. Returul va fi plătit de către dumneavoastră.

Pot să îmi introduc branțul meu în încălțămintea Benexa?

Da! Datorită branțului nostru detașabil, vei putea introduce orice branț dorești în încălțămintea noastră.