Top 7 Cele Mai Bune Sandale Medicale

Scris de Dana Taut - Publicat în Feb 23, 2024

Cei Mai Buni Saboti Medicali

Cele mai bune sandale medicale trebuie sa indeplineasca niste caracteristici pentru a putea fi prezente in aceasta categorie. Deoarece fiecare persoană are cerințe diferite în ceea ce privește încălțămintea, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune opțiuni de sandale medicale, pentru a vă ajuta să beneficiați de un suport suplimentar și confort sporit în zona monturilor pe timp de primăvară-vară. In acest articol vom discuta despre specificatiile sandalelor medicale, precum materialul din care sunt alcatuite, proprietatile talpii, branturile acestora si nu numai. La final, am adaugat si cate o recenzie de la fiecare companie pentru a fi cat mai credibili.

1. Benexa - Sandale Medicale Aurora

Saboti Medicali Cezara

Benexa este cunoscută pentru crearea unor sandale medicali ușoare și confortabile și este un brand recomandat frecvent de către medici ortopezi. Modelul de sandale medicale Aurora este unul din cele mai vândute modele ale firmei, oferind piele naturală 100% interior si exterior și material elasticizat, fiind foarte flexibile. Acestea fac parte din Colecția Primăvară-Vară Benexa.

Specificatii

  • Talpa sandalelor este ușoară, flexibilă, anti-alunecare
  • Talpa are o înălțime optimă pentru o postură corectă
  • Branțul este moale, ortopedic și anti-perspirant
  • Cusăturile nu jenează zona monturilor
  • Branțul acestor saboți este detașabil 

Unde se pot purta sandalele medicale Benexa?

Sandalele medicale Aurora de la Benexa pot fi purtate zilnic la locul de muncă sau acasă, iar odată cu venirea temperaturilor mai crescute, acestea sunt ideale pentru afi purtate și în exterior. O purtare mai îndelungată îți aduce și mai multe beneficii pe termen lung.

Ce spun clientii despre Benexa?

Majoritatea clienților sunt foarte mulțumiți de calitatea produsului, având o medie de 4.8 stele din peste 900 de recenzii . Un client scrie:

“Sunt foarte mulțumită de achiziția făcută ! Sandalele Medicale Aurora , sunt comode , culoare frumoasă ,branțurile sunt interschimbabile ceea ce mi dă posibilitatea să folosesc talonetele personalizate ! Pielea este " piele " ! Lucrate bine ,fără cusături care să deranjeze ! Abia aștept să vină vara să le port ! Mi au plăcut atît de mult încît am cumpărat 2 perechi ,atît pe albastru ,cît și pe bej ! Și nu este singura achiziție! Am ghetuțe ,pantofi ,papuci de la Benexa ! Aștept modele noi !🍀 

Saboti Medicali Cezara

2. Sanrotex - Sandale cu talpa ortopedica leon 4300

Saboti Medicinali Plantares

Sanrotex spune ca pentru a beneficia de un mers usor si natural, cu sandale cu talpa ortopedica Leon 4300 de culoare aurie cu imprimeu de sarpe din piele naturala, cu talpa ortopedica si manopera de inalta calitate va asigura toate avantajele unui produs reusit. Paseste cu incredere in Leon pentru a asigura picioarelor tale confortul de care au nevoie!

Specificatii

  • Talpa saboților este groasă dar ușoară
  • Talpa ortopedică
  • Manoperă de înaltă calitate
  • Piele naturală

Unde se pot purta sandalele medicale Sanrotex?

Sandelele Sanrotex se poartă în domeniul Horeca, de către persoane care muncesc în interior și petrec mult timp în picioare.

Ce spun clientii despre Sanrotex?

Firma are 5 recenzii, cu o nota totala de 3.4 stele. Un client scrie:

“Neseriosi. Am comandat un produs de o saptamana si ceva si inca nu l-am primit. Nu raspund la telefon. Astept sa imi dea banii inapoi! Nu recomand! 

3. Ortopedio - Sandale ortopedice albe pentru femei si barbati OrtoMed

Saboti medicali Goldenfit Racy 615/C

Sandalele OrtoMed sunt destinate purtarii atat in casa cat si pe strada, fiind recomandate atat pentru persoanele care au nevoie de incaltaminte ortopedica pentru reabilitare cat si pentru uzul obisnuit pentru un confort sporit.

Specificatii

  • 3 barete reglabile cu catarame
  • Fabricate din piele ecologică
  • Calapod mai lat decât cel standard

Unde se pot purta sandalele medicale Ortopedio?

Acestea sunt recomandate pentru: recuperare medicala post-operatorie, persoanele care doresc incaltaminte ortopedica confortabila.

Ce spun clientii despre Ortopedio?

In general, clientii sunt satisfacuti de calitatea produselor, dar exista si nemultumiri:

“Reclama, se promoveaza saboti ca fiind foarte confortabili, talpa moale, lana. Cand in fapt talpa este foarte dura, plastic ieftin, aluneca pe gresie ca pe gheata, caltuseala intrioara nu pare a fi lana autentica, pare a fi o chestie din poliestern, prost cusuti. Regrer achizitia, culnea, am luat si 2 perechi pentru a le face cadou. Nu recomand. Este strict parerea mea in baza evaluarii celor 2 perechi de saboti/papuci de casa primiti. 

4. MediSonica - Sandale Medi+ Ena 33 alb

SABOTI MEDICALI UNISEX DOCTOR MAG

Firma MediSonica spune despre sandalele Medi+ modelul Ena 33 de culoare alba că este un model destinat persoanelor care isi doresc sa asigura picioarelor un confort pe masura la fiecare pas!

Specificatii

  • Piele naturala tratata bio
  • Formă ergonomică
  • Talpa extrem de flexibila din material de pluta

Unde se pot purta sandalele medicale MediSonica?

Acest tip de incaltaminte este alegerea ideala pentru a sporii confortul, a relaxa picioarele in conditiile grele de munca.

Ce spun clientii despre MediSonica?

Mela J. spune despre firma MediSonica:

“Mi-am luat o pereche de saboti medicali,f buni,calitate,promit,numai ca îmi trebuie cu o mărime mai mare,nu am măsurat corect. 

5. Kampus - Sandale confort, dama, Mjartan 2815-N17-N08

Saboti medicali Nursingcare Wash'Go Berlin

Sandalele confort, pentru femei, marca Mjartan®, model 2815-N17-N08, sunt fabricate din materiale foarte usoare si durabile. Acest model este prevazut cu stretch, pentru un confort excelent, pentru persoanele cu diverse deformari ale talpilor.

Specificatii

  • Talpa are forma ortopedica
  • Brant cu forma anatomica
  • Piele ecologica
  • Greutate 200g

Unde se pot purta sandalele medicale Kampus?

Aceste sandale sunt destinate cu precadere purtarii pe strada, vara.

Ce spun clientii despre Kampus Network?

Acesta este una din cele 13 recenzii disponibile, cu o medie de 4.3 stele:

“Am oscilat între două stele și o stea. Totuși, să se rupa în vârf după nici 6 luni de purtare.... La pretul de 80 de lei!!! Am cumpărat în trecut de la dughene papuci de maxim 15 lei și m-au ținut 10 ani. 

6. Medfit - Sandale medicale Berkemann Janna

Saboti anatomici Lila

Sandalele medicale Berkemann Janna au talpicul din piele, lavabil si detasabil, destinat persoanelor cu probleme care doresc inlocuirea talpicului standard cu un talpic personalizat.

Specificatii

  • Cusaturi moi
  • Inchizatoare cu scai
  • Insertie stretch

Unde se pot purta sandalele medicale Medfit?

Potrivite pentru toate domeniile: casnic, centre medicale, HoReCa, saloane estetice si nu numai.

Ce spun clientii despre Medfit?

Cu 91 recenzii cu media de 4.5 stele, putem spune ca Medfit este o firma de incredere. Beti Beti mentioneaza:

“MedFit, merita recenzii pozitive nelimitate. Doamna de la comenzi extrem de amabila si cu rabdare multa! Multumesc frumos pt timpul acordat in a gasi modelul potrivit! 

7. Woolville - Sandale medicale din piele, pentru femei, Vivian

SABOTI EDEN 7006

Cei de la Woolville spun că: „Pentru că apreciem ceea ce ne oferă natura, brandul Vlnka a fost creat în Zlín, aducând bucuria și confortul materialelor naturale tuturor celor care își doresc produse de calitate și cu stil. Brandul Vlnka oferă îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de pat și alte accesorii pentru întreaga familie, pentru toată lumea, de la bebeluși până la bunici.”

Specificatii

  • Brant moale cu pernute conturate
  • Benzi velcro pentru reglarea largimii
  • Partea superioada din piele naturala, talpa din cauciuc

Unde se pot purta sandalele medicale Woolville?

Acestea sunt indicate pentru a fi purtate în zilele de vară și în timpul plimbărilor, când picioarele pot să se umfle.

Ce spun clientii despre sandalele medicale Woolville?

Acestea nu au încă o recenzie, fiind un model introdus recent.

Despre Dana, autorul articolului

”Benexa este încălțămintea care respectă picioarele noastre și lumea în care se mișcă. Respectă-te cu Benexa!”

Dana este administratorul Benexa și persoana care a făcut comercializarea încălțămintei Benexa în România posibilă. Are o experiență de peste 30 de ani în confecționarea de încălțăminte. De asemenea, și ea se confruntă cu durerea cauzată de monturi.


După ce a colaborat cu numeroase firme de încălțăminte ortopedică, a descoperit calitatea Benexa. Atunci a decis că toate persoanele ar trebui sa beneficieze de o încălțăminte premium, cu o calitate superioară celor aflate momentan pe piața autohtonă. Află mai multe despre misiunea Benexa.

”Anii de experiență fac posibilă ușurința de a recunoaște pielea și materialele de calitate, de a ști cum trebuie să confecționezi încălțămintea, și de a stabili un proces tehnologic adecvat. O încălțăminte bună trebuie să conțină acești factori.” - Dana