Materialul Elasticizat

Scris de Dana Taut - Publicat în 23 Aprilie, 2024

Experimentează Inovația Benexa - Materialul Elasticizat Unic în România.

Încălțămintea Benexa este suficient de spațioasă și largă pentru a se potrivi picioarelor dumneavoastră, și reduce restricțiile de mișcare și durerea. De asemenea, folosirea pielii naturale de calitate precum și a materialului elasticizat foarte flexibil adăugă un plus de confort: Elementele precum baretele reglabile cu velcro, elasticele sau fermoarele laterale fac ca Benexa să fie o alegere excelentă. Există și posibilitatea de a face încălțămintea la comandă. Trebuie doar sa ne contactezi telefonic la 0722158880 și vom crea perechea perfectă pentru nevoile tale.

1. Ce este încălțămintea cu material elasticizat?

Incaltamintea cu material elasticizat este încaltaminte conceputa dintr-un material inovator in România, și cu absența cusăturilor în zonele importante. Benexa optează pentru materiale ce se adaptează formei piciorului, reducând presiunea.

2. De ce să aleg material elasticizat în loc de piele?

Materialul elasticizat este mult mai flexibil decât pielea. Dacă după masurătorile piciorului, acesta este mai larg decât dimensiunile din tabelul nostru de mărimi, este indicat să alegi încălțăminte cu material elasticizat pentru o potrivire perfectă și confort sporit.

3. Cu 30% Mai Lat Decât Încălțămintea Obișnuită

Materialul elasticizat se mulează ca o mănușă pe forma piciorului, deci degetele tale vor avea libertatea mult dorită. Uită de presiunea resimțită după o zi lungă!

”Îmi vin nesperat de bine, deși eu am piciorul f lat și cu monturi. Am putut să-mi iau în sfârșit numărul meu, nu un număr, sau două mai mare. Se potrivesc perfect în lățime fiind elastici, calapodul e perfect, iar talpa este flexibilă. Un cuvânt pentru a-i defini: perfecți!👌

Elena O. - Pantofi Medicali Isabella

Recenzie Verificată

5. Fii și tu printre miile de clienți mulțumiți!

Încălțămintea Benexa este proiectată pentru a oferi confort maxim și adaptabilitate pentru toate tipurile de picioare, cu o atenție deosebită pentru cei care necesită o încălțăminte largă. Alături de noi, vei putea călca din nou fără dureri și vei zâmbi la fiecare pas.

Pantofi Medicali ISABELLA - Fabricat din material elastic

219,90 lei
219,90 lei
  • Primul Schimb Gratuit

  • Cusuți Manual În România

  • Extrem De Confortabili

  • Branț Ortopedic Detașabil

  • Primul Schimb Gratuit

  • Cusuți Manual În România

  • Extrem De Confortabili

  • Branț Ortopedic Detașabil

Comenzi telefonice: 0722158880

Alte modele din Material Elasticizat

914+ Recenzii Verificate

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

La un preț special și spune la revedere durerilor de picioare! 

🚚 LIVRARE GRATUITA PESTE 300 RON

14 Zile Drept De Retur

Livrare În 2-5 Zile

Extrem De Confortabili

RECENZII PRELUATE DE PE SITE

Foarte comozi

Sunt confortabili, comozi si aliniaza bine piciorul. Potrivit pentru cei cu picior lat datorita pielii elastice. Foarte utili pentru cei care merg mult pe jos sau stau in picioare.

Ramona D.

Foarte multumita de Benexa!

Foarte multumita de incaltamintea cumparata de la d-stra. Foarte usori, comozi, iar raportul calitate pret este perfect. In sfarsit un magazin si pt cei cu picioare bolnave sau dificile. Personal amabil, si livrare rapida. Va multumesc!

Stela T.

Ghete cum mi-am dorit

Am achizitionat ghetele medicale Ginevra si am fost placut surprinsa , au fost exact masura comandata ,foarte comode se adapteaza problemelor mele medicale .In sfarsit am ghete care nu ma strang si ma simt bine cu ele . Sigur imi mai comand si am sa incerc si restul de modele.

Angelica T.

Despre Dana, autorul articolului

”Benexa este încălțămintea care respectă picioarele noastre și lumea în care se mișcă. Respectă-te cu Benexa!”

Dana este administratorul Benexa și persoana care a făcut comercializarea încălțămintei Benexa în România posibilă. Are o experiență de peste 30 de ani în confecționarea de încălțăminte. De asemenea, și ea se confruntă cu durerea cauzată de monturi.


După ce a colaborat cu numeroase firme de încălțăminte ortopedică, a descoperit calitatea Benexa. Atunci a decis că toate persoanele ar trebui sa beneficieze de o încălțăminte premium, cu o calitate superioară celor aflate momentan pe piața autohtonă. Află mai multe despre misiunea Benexa.

”Anii de experiență fac posibilă ușurința de a recunoaște pielea și materialele de calitate, de a ști cum trebuie să confecționezi încălțămintea, și de a stabili un proces tehnologic adecvat. O încălțăminte bună trebuie să conțină acești factori.” - Dana