Încălțămintea Benexa în spațiul medical

Încățămintea ortopedică Benexa prinde din ce în ce mai multă tracțiune în spațiul medical în ultima vreme. In aceasta postare vom discuta despre diferitele beneficii ale încălțămintei noastre și de ce vedem o creștere în popularitate în rândul doctorilor.

Confortul superior Benexa se simte în special în turele lungi de la lucru. De indată ce i-am încercat, nu a mai existat cale de întoarcere.


De ce să alegi Benexa? 

Încălțămintea Benexa aduce multiple beneficii doctorilor și persoanelor care stau mult în picioare la job, precum:

 • Suport în turele lungi

 • Ameliorarea durerilor de picioare

 • Îmbunătățirea posturii

 • Îmbunătățirea stabilității

 • Confort sporit

 • Siguranță sporită

Încalțămintea Benexa este creată în colaborare cu medici renumiți din Italia, aceștia îmbunătățind constant tehnologiile de confecționare. Aceasta este realizată cu materii prime selecționate de înaltă calitate, care pe lângă confortul sporit, aduce numeroase beneficii purtătorului.

Beneficiile, explicate.

 • 01

  Sprijin pentru ture lungi

  Medicii lucrează adesea ture lungi stând constant în picioare, ceea ce poate duce la oboseală și disconfort. Încalțămintea ortopedică este proiectată pentru a oferi suport și amortizare, și pentru a ajuta la reducerea tensiunii din talpa piciorului.

 • 02

  Ameliorarea durerilor de picioare

  Încalțămintea ortopedică Benexa poate ajuta la atenuarea durerilor de picioare cauzate de diverse afecțiuni, cum ar fi fasciita plantară, monturi, degete deformate și nu numai.

 • 03

  Îmbunătățirea posturii

  Poziția incorectă a piciorului și încălțămintea prea strâmtă sunt principalele cauze care pot provoca atât afecțiuni ale piciorului, cât și dureri de spate. Încălțămintea Benexa facilitează, în timp, la reducerea riscului de dureri de spate și alte probleme musculo-scheletice.

 • 04

  Îmbunătățirea stabilității

  Pantofii ortopedici sunt proiectați pentru a oferi stabilitate, ceea ce poate fi deosebit de important pentru medicii care sunt în permanență în mișcare.

 • 05

  Confort sporit

  Încalțămintea ortopedică Benexa este fabricată cu materiale respirabile și amortizare suplimentară, ceea ce contribuie la menținerea picioarelor confortabile în timpul schimburilor lungi. De asemenea, branțul detașabil face ca încălțămintea noastră să poată fi personalizată cu branțul dvs. creat la comandă.

 • 06

  Siguranță sporită

  Cea mai mare parte a tălpilor utilizate au caracteristici anti-shock și anti-alunecare, ceea ce reduce riscul de alunecări, căderi și alte accidente, oferind o tracțiune și un sprijin bun.

Tipuri de încălțăminte medicală

Saboți Medicali
Pantofi Medicali
Mocasini Medicali

Catalogul nostru vă propune o gamă variată de încălțăminte, pornind de la saboți comozi dar și eleganți, până la mocasini și pantofi comozi și ușori.

Deși puteți alege modele cu tehnologii unice în România, precum materialul elasticizat, indiferent de tipul de încălțăminte dorită, rezultatul este același: confort toată ziua.

Branțul Sani-pur

 • Conceput special din spumă poliuretanică

 • Confort sporit datorită capacității mari de absorbție și eliminare a apei, pentru a da piciorului senzația de uscat.

 • Igienă, datorată unui component special anti-microbian care previne formarea de ciuperci și bacterii (cauza mirosurilor neplăcute).

Material Elasticizat

O combinație de materiale moi și elastice special concepută pentru a elimina rigiditatea pe care încălțămintea obișnuită o are. Oferă picioarelor și degetelor libertatea de care au nevoie.

Branțul Massaggio

(Achiziționat separat)

 • Branț special conceput pentru a face masaj tălpii în timpul mersului

 • 2 fețe, una cu lamele cauciucate care face un masaj blând tălpii și o alta netedă din piele

 • Reversibil, se pot folosi ambele fețe, în funcție de preferințe

Îi port zilnic la locul de muncă. Nu credeam că schimbând perechea de saboți mă va face să ajung acasă mai odihnit!


Diferențele se simt de la prima purtare!

95%

Susțin că încălțămintea Benexa este de o calitate superioară

92%

Au observat diferențe la o lună de la purtare

90%

Nu s-ar mai întoarce la vechea pereche de încălțăminte

Dacă simțiți disconfort la picioare, probabil cel mai bine este să discutați cu un medic. Amintiți-vă, totuși, că încălțămintea adecvată poate fi uneori ceea ce medicul recomandă. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru a alege perechea potrivită de pantofi, contactați-ne la 0722158880 și noi te vom putea ajuta să ajuta să găsești ceva care să se potrivească nevoilor tale și să-ți facă zilele la serviciu mai puțin dureroase.