☁️ 5 Motive Pentru Care Să Alegi Încălțămintea 

1. Ameliorează Durerile

Poziția incorectă a piciorului și încălțămintea prea strâmtă, care ține piciorul ca într-o “menghină”, sunt principalele cauze care pot provoca atât afecțiuni ale piciorului, cât și dureri de spate. Acestea pot fi prevenite și vindecate în timp cu ajutorul incălțămintei Benexa.

2. Proiectat În Italia Cu Ajutorul Medicilor Ortopezi

Incălțămintea Benexa a fost creată în colaborare cu cei mai renumiți medici ortopezi din țară și este confecționată numai din materiale produse în Italia. Deoarece punem foarte mare preț pe confortul și sănătatea picioarelor tale, încălțămintea noastră a incorporat elemente inovatoare pe piața din România, precum branțul Sani-pur, Materialul elasticizat și branțul Massaggio.

3.Materiale Premium

Combinația de materiale moi și elastice este special concepută pentru a elimina rigiditatea  pe care încălțămintea obișnuită o are. Pielea naturală 100% certificată, Talpa anti-alunecare, Anti-shock și multe alte caracteristici alcătuiesc un papuc extrem de confortabil.

4. Dorești Extra Confort?

Poți să adaugi branțul Massaggio în coș înainte de a achiziționa produsul. Acesta este un branț special conceput pentru a face masaj in timpul mersului. Fiind reversibil, ambele fețe pot fi folosite, în funcție de preferințe.

5. Nu Ne Crezi Pe Cuvânt?

Ascultă miile de oameni au încercat încălțămintea Benexa deja! Avem sute de recenzii pozitive și o mulțime de clienți extrem de mulțumiți de calitatea Benexa. Alături de noi, vei putea călca din nou fără dureri și vei zâmbi la fiecare pas.

RECENZII PRELUATE DE PE SITE

Raport calitate-pret super!

Aceste botine sunt foarte usoare, comode pielea este de calitate , croiul foarte bun si frumos pentru picioare cu probleme de circulatie. Le recomand cu sinceritate. Multumesc firmei pentru ce au realizat in tara noastra. Cumparati de la aceasta firma si o sa fiti fericiti!

Maria O. SB

Neașteptat de comozi!

Am căutat papuci pentru spital de ceva vreme. Nu eram convins ca sunt cei potriviți dar am zis sa încerc. Ma bucur ca am luat aceasta decizie. Au aspect modern, sunt ușori, confortabili și plăcuți la purtare.

Ii recomand.

Daniel C. BT

Sandale de 5 stele!

Sandalele sunt super bune pentru picioare bolnave. Sunt încântată că mai există și încălțăminte medicala. Mulțumesc Benexa!

Adriana C. BH

657+ Recenzii Verificate

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

La un preț special și spune la revedere durerilor de picioare! 

🚚 LIVRARE GRATUITA PESTE 300 RON

14 Zile Drept De Retur

Livrare În 2-5 Zile

Extrem De Confortabili